Make your own free website on Tripod.com
DJ FV [PG Factory - Bg, IC Radio / Mustek - London/UK]

B I O G R A P H Y

1994. sa DJ SLY-om i 5 drugara osniva PowerGenerationFactory. Sistemom "gde god vidiš zgodno mesto tu žurku posadi" prave žurke (oko 200 ljudi) gde god stignu.
1996. odlazi u Kanadu gde nailazi na ogromno nerazumevanje muzike koju prezentuje.
1997. se specijalizuje za trance: od progressive-a do hard trance. "Trance mi je davao sansu da eksperimentishem zvukom i da razvijem ceo nacin gledanja na svoj set kao neki put na koji vodim ljude."
1998. upeva da se preseli u London. Radi na više manjih party-a (club 414, BackRoom i nakoliko barova), dobija svoj mix show na IC radio-u. Može se čuti petkom uveče na: http://www.icradio.com. Ove godine počinje češće da pušta "hard funky techno". Najveći doživljaj mu je underground žurka u masivnom skladištu gde je puštao pored Chris Liberator, Dave the Drummer, Geezer, Rob Stow, Jay Jay, Jerome, Alex Silverfish i josh puno drugih. Žurka je trajala 2 dana.
1999. radi REUNION na Kolosu, na Adi-Happy People stand, u Andergroundu, na Akademiji, u Omenu, Peace Parade, Reunion II, Back to the roots, Beyond 2000
Hard Euro Trance i Hard Funky Techno su mu kljucni muzicki pravaci.
2000. dovodi 10 clanova Lononske Headfuk ekipe u Beograd, zatim Chris Liberatora (Pecina i Bus, Beograd). U Novembru, pusta na zurci sa CJ BOLLANDOM 'club eXXL' i u Hali Sportova na Novom Beogradu.
Dominantan muzički pravac mu je funky tekkno.


www.happynovisad.co.yu